четвер, 13 серпня 2015 р.

5 Причин Вивчати Англійську з Репетитором

Пам’ятаєте рекламу, в якій українець перед поїздкою за кордон вивчив одне єдине словосполучення “My name is Vova”? З цим словниковим запасом хлопець і поїхав до англомовного міста.

Під час однієї прогулянки випадкові перехожі його спиталися: “How do we get to the city centre?” – і почули у відповідь: “My name is Vova”. Не зрозумівши гумору, дівчата розвернулися і пішли. Хлопець метнувся за ними, намагаючись щось пояснити мовою жестів, та безрезультатно.

А як би відповіли на їхнє запитання Ви?

Не знаєте? Значить Вам потрібен репетитор англійської мови, адже…


Репетитор Адекватно Оцінить Ваш Рівень Володіння Мовою


Досвідчений і чесний репетитор з англійської проведе з Вами або Вашою дитиною тест для визначення рівня володіння мовою. Є спеціальні тести для дорослих і дітей. Ознайомившись із результатами, викладач починає займатися з учнями по програмі потрібного рівня.

Репетитор Підходить до Занять Індивідуально


Кожна людина вивчає англійську з конкретною метою:

  • поїздка за кордон;
  • кар’єрне зростання;
  • складання екзаменів;
  • підвищення успішності в школі або вузі;
  • поглиблене вивчення англійської.

Відповідно до цілей, професіональні репетитори з англійської мови розробляють індивідуальну програму.

Туристам і спортсменам даються найуживаніші англійські слова і фрази, необхідні в щоденному спілкуванні (побут, сім’я, місто, транспорт, готель) та елементарна граматика.

Бажаючим зростати кар’єрно поряд із загальновживаною лексикою та базовою граматикою знадобиться спеціальна термінологія, щоб вільно спілкуватися на робочі теми з закордонними партнерами.

Готуючись до екзаменів або ЗНО, учень інтенсивно вивчає лексичний мінімум і виконує завдання, подібні до тих, які будуть на іспиті чи тестуванні.

Для підвищення успішності учня чи студента деякі репетитори англійської мови в Ужгороді обмежуються виконанням на заняттях домашніх завдань. Іноді вправи пишуться буквально під диктовку.

На мою думку, педагог повинен, насамперед, пояснити граматичну тему або вивчити і закріпити з учнем/студентом лексику і дати йому самому зробити домашнє завдання. Потім слід перевірити роботу, попрацювати над помилками і остаточно закріпити матеріал виконанням схожих вправ.

Щоб оволодіти англійською досконало, потрібно займатися з репетитором якнайчастіше (в ідеалі щоденно) і багато працювати самостійно. Хороший репетитор порадить, що читати, що дивитися і якими сайтами користуватися, щоб результат був швидким і якісним.

Репетитор Контролює і Коригує Навчальний Процес


Навіть якщо Ви з ентузіазмом взялися за англійську, закупили літературу і підручники, вступили в групи, присвячені вивченню мови, в соцмережах і щовечора щось робите у своїх зошитах, цього недостатньо. Потрібен наставник, який вчасно виправить помилки, виявить пробіли в знаннях і спрямує навчальний процес в потрібне русло відповідно до Ваших цілей.

Репетитор Особисто Відповідає за Результат


В школах і вузах Вас навчають згідно з затвердженою програмою, особливо не цікавлячись, чи Ви встигаєте засвоювати матеріал, чи актуальні даються знання, чи принесуть вони Вам користь.

З мовними курсами не все так запущено, але вони багато коштують. Вклавши гроші в маркетинг і розкрутку, приватні школи вивчення англійської намагаються отримати якнайбільший прибуток, тому дорожать учнями і стараються їх втримати, навіть якщо прогрес в знаннях не відчувається.

З особистим репетитором Ви просто приречені опанувати англійську, оскільки:

  • Репетитор займається лише з Вами, тому Ви встигаєте на занятті почитати і поговорити англійською, послухати автентичне англійське мовлення. Ніхто і ніщо Вас не відволікає – вся Ваша увага зосереджується на англійській, і тільки на англійській.
  • Після кожного заняття робиться підсумок і закріплення матеріалу, тому Ви реально відчуваєте поступовий прогрес і робите тверді кроки до поставленої мети.
  • Якщо репетитор бачить, що уроки очікуваного ефекту не дають, він відкрито це визнає, бо знає, що за відсутність результату прийдеться відповідати особисто.

Тож із власним репетитором опанувати англійську найреальніше.

Репетитор Займається з Вами в Зручному Місці і в Зручний Час


Часто зустрічаються оголошення «шукаю репетитора в Ужгороді з виїздом». І це одна з вагомих переваг репетиторів. Ні школа, ні вуз, ні мовні курси до Вас додому не приїдуть – тільки репетитор. Якщо не бажаєте займатися вдома, можете підшукати репетитора англійської мови у Вашому районі, неподалік від роботи, словом, де Вам зручно.

Висновок


З репетитором уроки англійської мови будуть проводитись, де і коли Вам підходить. Ви займатиметесь по індивідуальній програмі, підібраній відповідно до Вашого рівня і цілей вивчення мови. Ви відчуватимете прогрес після кожного заняття, тому поступово наближатиметесь до своєї мети.

Опануйте англійську з репетитором в Ужгороді. Починайте якнайшвидше.

Слідкуйте за нами
Канал Telegram
Група Facebook 
Спільнота Viber

1 коментар:

  1. Всем привет)) на самом деле для того чтобы правильно писать и говорить по английски, и не только..важно запоминать пройденный материал, вести дневник с записями новых слов и грамматических конструкций, и в принципе постоянно занимаьтся и прокачивать свои навыки, чем я собстсвенно говоря и занимался на курсе https://englishpapa.ru/ где было море практики, и минимум теории, а все занятия были построены таким образом, что в конечном итоге не возможно было не заговорить на этом языке))

    ВідповістиВидалити